Activiteitenagenda
Aida in concert

Aida in concert

20 jun 2019 - 30 jun 2019

Autotron

Aida in Concert deze zomer te zien op het Autotron!

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018 geeft Stage Entertainment deze zomer aan deze traditie een vervolg met Aida in Concert. Op het festivalterrein van het Autotron in ’s-Hertogenbosch is deze bijzondere show van 20 tot en met 30 juni slechts zes keer te zien. Net als bij Elisabeth in Concert zullen de bezoekers van het musicalconcert dezelfde festival-sfeer op en rondom het terrein ervaren.

Aida

Nadat Aida in oktober 2001 in Nederland in première ging, groeide deze voorstelling uit tot de lievelingsmusical van het publiek. Bijna twee jaar lang stond de musical in het Circustheater en kwamen er 1,2 miljoen bezoekers. Na achttien jaar keert de musical nu terug als concert en zal Willemijn Verkaik in een van de hoofdrollen schitteren.

Met de fantastische muziek van Elton John, een cast met alleen maar musicalsterren en een 14-koppig orkest, beleeft het publiek een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Kaart verkoop

De kaartverkoop voor de zes shows van Aida in Concert begint aanstaande donderdag om 12:00 uur via www.aidainconcert.nl. Vanwege de beperkte aantal kaarten voor de zes shows is het raadzaam snel de kaarten te reserveren.

Kijk voor kaarten of meer informatie over Aïda op www.aidainconcert.nl, voor meer informatie over het festivalterrein van het Autotron kunt u terecht op http://organiseren-bij-libema.nl/autotron.