Activiteitenagenda
Rock Around The Jukebox Open-Air Market

Rock Around The Jukebox Open-Air Market

12 mei 2019,
10:00 uur - 17:00 uur

€ 12,50 p.p.

Autotron

De trouwe fans hebben de Rock Around the Jukebox Open-Air Market op zondag 12 mei 2019 zeker al in hun agenda staan. Dat is niet zomaar, want op het evenemententerrein van Autotron komen ook dit jaar op Moederdag de fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Rock Around The JukeBox

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s dit jaar niet op Moederdag.

Livemuziek

Dit jaar zal het evenement ook weer bijgewoond worden door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Tevens zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken.
Het gehele programma wordt eerdaags bekend gemaakt, blijf daarom met regelmaat de website van de organisator bezoeken om up to date te blijven van het laatste nieuw