Activiteitenagenda
Empack 2019

Empack 2019

03 apr 2019 - 04 apr 2019

Brabanthallen

Empack – de toekomst van verpakkingstechnologie

Op 3 & 4 april 2019 keert Empack terug in Brabanthallen, s-Hertogenbosch. Tegelijkertijd vinden hier de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation plaats. Al 17 edities lang toont Empack met haar doelgroep alle innovaties op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen aan de markt. Netwerken, nieuwe partnerships, innovaties en het delen van content staan centraal tijdens deze tweedaagse verpakkingsbeurs.

De complete value-chain wordt aan de markt gepresenteerd. Er komen onderwerpen zoals voedselveiligheid i.c.m. verpakken, codeerkwaliteiten en de digitale transformatie aan bod. Maar ook de opkomst van robotica en het versnellen en flexibiliseren van verpakkingsprocessen.

De totale keten in beeld

De Brabanthallen heeft een flinke verbouwing ondergaan. Er is een centraal gelegen binnenterrein gecreëerd die de hallen van Empack, Automation en Logistics & Distribution met elkaar verbindt. Dit zal de doorloop stimuleren zodat bezoekers een update krijgen van de totale keten: van verpakken tot logistiek en de automatisering hiervan.

Nieuw op Empack: Packaging Start-ups Platform

Empack brengt vraag en aanbod samen en biedt daarom bedrijven met vernieuwende verpakkingsideeën graag een podium op het Packaging Startups platform van 2019. Via hun website is er meer informatie over te lezen.