Activiteitenagenda
Automation 2019

Automation 2019

03 apr 2019 - 04 apr 2019

Brabanthallen

Automation 2019  – the future of packaging & logistics automation

De tweede editie van Automation in Packaging & Logistics vindt op 3 & 4 april 2019 tegelijkertijd plaats met de vakbeurzen Empack en Logistics & Distribution. Het gehele proces van verpakken, logistiek tot aan de automatisering ervan worden middels de drie vakbeurzen in kaart gebracht.

Op Automation komt het aanbod aan applicatiemogelijkheden voor systeem integratie, aandrijftechniek, digitalisering en besturings- en bewegingstechnologie terug. Kortom, totaaloplossingen voor de industriële automatisering op het gebied van packaging en logistics. Techniek voert op Automation de hoofdmoot en zorgt ervoor dat de machines draaien, waarbij de software, componenten en machinebouw ook uitgebreid aan bod komen.

De totale keten in beeld

De Brabanthallen hebben een flinke verbouwing ondergaan. Er is een centraal gelegen binnenterrein gecreëerd die de hallen van Empack, Automation en Logistics & Distribution met elkaar verbindt. Dit zal de doorloop stimuleren zodat bezoekers een update krijgen van de totale keten: van verpakken tot logistiek en de automatisering hiervan.