Activiteitenagenda
Western Experience

Western Experience

27 jan 2019,
10:00 uur - 18:00 uur

€ 19,00 p.p.

Brabanthallen Den Bosch

Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Bij Western Experience ontdek je alles uit de tijd van het Wilde Westen.

Western Experience

Tijdens deze experience ervaar je het Wilde Westen op verschillende gebieden. Geniet van live muziek, demo’s & workshops, de western markt, western riding en Amerikaanse auto’s en trucks.

Western Riding

Tijdens het evenement wordt in een van de hallen een groot paardenevenement georganiseerd. Bekijk de spectaculaire paardenwedstrijden! De volgende onderdelen worden uitgeschreven: Western pleasure, Ranch Riding, Trail, Western Horsemanship, Barrel Race en Pole-Bending.

Live muziek

Wat is een Country & Western festival nou zonder live muziek? Geniet van onder andere de Mavertricks en de Johnny Cash Experience. 

Western markt

Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa. Er valt genoeg te shoppen tussen de meer dan 80 stands met originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.