Activiteitenagenda
Naamloos-7

Cliff and the Shadows band The Red Strats

01 jul 2018,
15:00 uur - 19:00 uur

€ 42,50 p.p.

Diner Dansant met de Cliff and the Shadows band The Red Strats

Zin in een avondje heerlijk eten en dansen op de sfeervolle muziek van Cliff and The Shadows? Dat kan nu bij Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch.

Zondag 1 juli 2018 organiseert Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch een sfeervol Diner Dansant met de Cliff and The Shadows band The Red Strats.

Deze fantastische band zorgt zondag 1 juli 2018 vanaf 15:00 uur voor de muzikale omlijsting voor het spectaculaire Diner Dansant. U wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet van een heerlijk uitgebreid diner bij Van der Valk hotel Nuland ’s-Hertogenbosch. De ontvangst is om 14:30 uur, de muziek start om 15:00 uur en het diner dansant duurt tot ongeveer 19:00 uur.

Prachtige rustige nummers als Move It, Living Doll, en The Young Ones komen langs evenals Apache, Shadoogie en Wonderfull Land. Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van de Maskers met nummers als La Comparsa, Till, etc. Ook Buddy Holly en The Eagles met Tequilla Sunrise komen langs.

Al met al een uitgelezen gelegenheid deze unieke formatie The Red Strats eens te zien en vooral de heerlijke oude Cliff en The Shadows sound te horen. U wordt even teruggezet in de tijd, en waant zich in de Sixties. Kijk ook op www.theredstrats.nl

Tickets voor deze prachtige avond kunt u reserveren via Van der Valk Hotel Nuland ’s-Hertogenbosch op telefoonnummer 073 534 2534 of via de email: info@nuland.valk.com

De kosten voor deze prachtige avond inclusief een glas bubbels en diner zijn slechts € 42,50 p.p.

U hoeft na deze sfeervolle avond natuurlijk nog niet naar huis, u kunt de avond combineren met een overnachting in Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch.

Boek nu uw overnachting na een heerlijke avond! https://www.hotelnuland.nl/overnachten/comfort-kamer