Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Pasen 2019 staat weer bijna voor de deur! 21 en 22 april kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch of Paasdiner in ons hotel. Heeft u nog geen plannen voor de Paasdagen en wilt u deze doorbrengen met uw familie en/of vrienden? Kom dan gezellig naar Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch. Geniet samen van een heerlijke middag of avond tijdens Pasen!

Paasbrunch Van der Valk
Bij Van der Valk hotel Nuland - 's-Hertogenbosch kunt u ieder jaar terecht voor een heerlijke en onbezorgde Paasbrunch. De Paasbrunch bestaat uit een scala aan diverse broodsoorten en warme en koude gerechten. De brunch is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. Tijdens de paasbrunch is er voor de kinderen entertainment aanwezig. 

Paasbuffet Van der Valk
Bij het overheerlijke Paasbuffet is er voor ieder wat wils. Denk hierbij aan diverse voor-, hoofd,- en nagerechten. Bij de rijke keuze aan gerechten treft u natuurlijk ook een variëteit aan kinderlekkernijen. Tevens is er voor de kinderen entertainment aanwezig. Laat u verrassen en beleef een onvergetelijke Paasavond bij Van der Valk.

Paasweekend
Wilt u na de Paasbrunch en/of Paasbuffet genieten van een overnachting in hotel Nuland - 's-Hertogenbosch? Boek dan een van onze comfortabele kamers en maak er een onvergetelijk Paasweekend van!