Moederdag

VERRAS MAMA OP MOEDERDAG!

Op zondag 8 mei is het moederdag! Zet uw moeder in het zonnetje bij Van der Valk in Nuland. Wij hebben weer heerlijke mogelijkheden dit jaar.

Brunch
Kom genieten van een heerlijk uitgebreid brunch buffet geserveerd in De Valk Next Door. U kunt genieten van diverse warme gerechten, broodjes, diverse belegsoorten, koffie, thee, sappen en meer!

High tea
Verras uw moeder met een heerlijke high tea, geserveerd met een glas bubbels om mee te beginnen, gevolgd door heerlijke broodjes, zoetigheden, koffie en thee.

Diner
U kunt gebruik maken van onze à la carte kaart of maandmenu voor een diner in ons restaurant. Hierop staan Van der Valk klassiekers, maar ook verrassende nieuwe gerechten. 

Overnachten bij Van der Valk
Verras uw moeder met een overnachting bij Van der Valk hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Boek Maak gebruik van faciliteiten zoals onze e-choppers of elektrische fietsen! Ontdek de Nulandse Heide of de prachtige Maashorst en geniet van de natuur. Hotel Nuland ligt een steenworp van het Bourgondische Den Bosch waar u kunt genieten van de terrassen, Bosche bollen en historie. Het is ook mogelijk om een prachtige bos bloemen, persoonlijk kaartje of een Weleda pakket op de kamer te laten zetten. U kunt hiervoor contact opnemen met ons front office team.

Reserveren kan via info@nuland.valk.com of via 073 534 25 34