Kerstdiner

Geniet met kerst van de lekkerste gerechten bij Van der Valk Hotel Nuland 's - Hertogenbosch. Schuif heerlijk aan tafel met uw dierbaren en geniet van ons culinaire kerst keuzemenu.

Voorgerechten:

  • Veluwse eendenfilet: Croquette de Canard | Mesclun | Appel-pruimen compote | Truffelmayonaise
  • Reepaté: Appel-vijgencompote | Witlof | Suikerbrood | Grapefruit | Krokantje
  • Tartaar van rauwe en gerookte zalm: Witlof | Grapefruit | Krokantje
  • Warm stoofpeertje: Geitenkaas | Walnoten | Honing | Mesclun
  • Carpaccio klassiek: Truffelmayonaise (+ganzenlever 5,50)

 Voor/tussengerechten:

  • Pompoensoep: Kaasstengel
  • Consommé double: Ossenstaart vlees
  • Kreeftenbisque: Rivierkreeftjes

 Hoofdgerechten:

  • Hertenrugfilet: Hazenpeper | Rode kool | Kruidige wildsaus
  • Zalmforel: Zoete aardappelpuree | Filodeeg | Bearnaisesaus
  • Eendenborstfilet: Roseval aardappeltjes | Sinaasappelsaus
  • Tournedos van de haas: Romanesco | Rode wijnsaus (+ganzenlever € 6,50)
  • Varkenshaasmedaillons: Parmaham | Zuurkool | Saus van salie
  • Van der Valk schnitzel: Winterse groenten | Champignonroomsaus
  • Portobello: Pompoenrisotto | Rode bieten | Morbier | Bospaddenstoelensaus
  • Klassieke zeetong: Winterse groenten | Remouladesaus (+Picasso € 4,00)*
*Voor onze zeetong rekenen wij een meerprijs van € 5,00
Garnituur: Friet met een wintersalade

Nagerecht:

  • Kaasplankje: 4 soorten kaas
  • Pumpkin and spices: Hazelnoot | Praline-ijs
  • Warme stoofpeertjes: Bitterkoekjes bavarois | Perensorbetijs
  • Redforrest: Vanilleroomijs
  • Koffie: Friandises

Prijzen: 

3-gangenmenu

  • Soep | Hoofdgerecht | Nagerecht  | €43,50 per persoon
  • Voorgerecht | Hoofdgerecht | Nagerecht | €47,50 per persoon

4-gangenmenu

  • Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Nagerecht | €52,50 per persoon

Reserveren 

kerst-keuzediner-kerstavond  kerst-keuzediner-1e-kerstdag  

kerst-keuzediner-2e-kerstdag