Eten & Drinken

Voorjaarsmenu april

Voorjaarsmenu april à € 24,50 per persoon

Voorgerecht

Dungesneden lamsham met een crème van gepofte rode paprika en salade van aardappel en verse kruiden

-of-

Salade van krokant gebakken kokos garnalen en limoenmayonaise en salade van spitskool en kerrie

-of-

Soepje van kropsla met Brabantse boerenham

Hoofdgerecht

Rose gebraden eendenborst met loempia van gekonfijte eend en een saus van sesam en honing

-of-

Gegrilde Dorade filet met bulgur en dubbel gedopte tuinbonen,compote van tomaat , kappertje en Taggiassche olijven

-of-

Ravioli gevuld met artisjok in saus van Pecorini kaas geserveerd met geroosterde walnoten en gepofte tomaatjes

Nagerecht

Panna cotta met ''honing rocks'' en compote van rabarber

-of-

Koffie of thee met een bonbon


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur bestaande uit; frites, gebakken aardappelen, warme groente, sla en appelmoes

Indien u speciale dieetwensen heeft of voorkeur heeft voor een vegetarisch gerecht, staan onze medewerkers graag voor u klaar!

Reserveer hier uw tafel