Eten & Drinken

Aspergekaart

Starters
Tartaar van gepekeld rundvlees   € 11,50

met salade van gemarineerde asperges en krokant gebakken eidooier   

Gemarineerde zalm (gravad lax)   € 12,50
met gerookte asperges en “Gribiche” saus
(saus gemaakt van gekookte eieren, olie, mosterd, gehakte kervel, dragon, peterselie, kappertjes en augurk)

Romige aspergesoep   € 6,50
met gehakt scharrelei en coulis van platte peterselie          

Hoofdgerechten
Asperges uit de wok   € 21,50
Gemarineerde eendenborst met peultjes, shiitake, lente ui, gepofte tomaatjes, soja saus en geroosterde sesam en boekweit noedels

Van de grill   € 25,00                                                                  
Noorse zalm filet of kalfsribeye
Hollandse asperges, peterselie krieltjes in de schil
Geserveerd met Hollandaise saus en geklaarde boter

Asperges a la Brabançonne   € 18,50
Hollandse asperges, authentieke Brabantse ham, gehakt ei, peterselie en kriel in de schil
Saus van Hollandaise en geklaarde boter

Supplement Hollandse asperges   € 10,00
Geserveerd met Hollandaise, geklaarde boter en gehakte peterselie   

Desserts
IJs van asperges   € 8,50
met gesuikerde groene asperges en asperge likeur

Aardbeien Romanoff   € 8,50
Verse aardbeien gemarineerd met wodka, suiker en sinaasappel, geserveerd met aardbeien room en krokante crumble

Reserveer hier uw tafel!