Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen.


Update per 6 mei:
Het kabinet heeft in de persconferentie over de coronacrisis besloten dat restaurants en terrassen naar verwachting vanaf 1 juni weer open mogen, onder de volgende voorwaarden:

  1. Een maximum van 30 personen en 1,5 meter afstand;
  2. Bezoekers moeten reserveren of zich aanmelden;
  3. Vooraf vindt een check plaats om in te schatten of er risico’s zijn.

Terrassen met zitplaatsen aan tafels waarbij 1,5 meter afstand kan worden gehouden zijn weer toegestaan.

Dit houdt in dat wij als hotel besloten hebben om de sluiting van ons hotel te verlengen tot 28 mei 2020. In de periode dat wij gesloten zijn, verwijzen wij u graag door naar Van der Valk Hotel Vught.

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken via het algemene nummer: 
+31 73 534 25 34 of per email op: nuland@valk.com.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen in ons hotel!

Met gastvrije groet,

Familie van der Valk
Van der Valk Hotels & Restaurants

Update per 22 april:
Het kabinet heeft gisterenavond in de persconferentie over de coronacrisis besloten dat cafés en restaurants nog zeker gesloten moeten blijven tot en met 19 mei 2020. In de week voor 19 mei komt een nieuwe overweging. Dit houdt in dat wij als hotel besloten hebben om de sluiting van ons hotel te verlengen naar 19 mei 2020. In de periode dat wij gesloten zijn, verwijzen wij u graag door naar Van der Valk Hotel Vught.

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken via het algemene nummer: 
+31 73 534 25 34 of per email op: nuland@valk.com.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen in ons hotel!

Met gastvrije groet,

Familie van der Valk
Van der Valk Hotels & Restaurants


Update per 1 april: 
Naar aanleiding van de verlengde maatregelen vanuit het kabinet hebben wij besloten om tot dinsdag 28 april ons hotel te sluiten. Onze hoogste prioriteit blijft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en onze medewerkers. Door het sluiten van ons hotel proberen we zo maximaal mogelijk bij te dragen aan het indammen van het COVID-19 coronavirus.


Update per 19 maart: 
Als familiebedrijf erkennen wij de groeiende bezorgdheid en onzekerheid welke het coronavirus in ons land, maar ook over de hele wereld veroorzaakt. Onze hoogste prioriteit hierin is de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en onze medewerkers. Om dit te kunnen blijven waarborgen en zo maximaal mogelijk bij te dragen het COVID-19 coronavirus in te dammen, hebben wij vandaag met pijn in ons hart een moeilijke beslissing moeten nemen. Van der Valk Nuland - 's-Hertogenbosch zal vanaf vrijdag 20 maart 2020 tot dinsdag 7 april 2020 gesloten zijn voor gasten. Daarna hopen wij weer open te gaan.


Update per 15 maart:
Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk per direct en tot nader order al haar restaurants gesloten. Voor onze hotelgasten is er wel de mogelijheid om roomservice te bestellen. Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage zal leveren aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.


Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Van der Valk zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Van der Valk voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.
Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotels & Restaurants